Meet BOB

May 26, 2019

Na 14 jaar in het kleuteronderwijs kies ik er voor om écht te doen waar ik gelukkig van word, waar ik rust in vind en waar ik veel voldoening uit haal. Wat dat dan juist allemaal is, komen jullie de komende weken hier te weten. Houd ons dus zeker in de gaten!

 

 

Maar vandaag kan ik jullie wel al vertellen dat volgende week maandag, 3 juni 2019,  Bob wordt geboren. 

Een naaipatroon voor een kleuterboekentasje en een rugzak voor volwassenen. 

Hij is meer geworden dan initieel de bedoeling was want ik genoot met volle teugen van het hele proces en kreeg maar niet genoeg van het ontwerpen. 

 

 

Dat Bob een patroon is voor een kleuterboekentasje is dus niet zo verrassend.

Misschien is het ontwerp wel een soort 'afscheid van' een job die ik met heel mijn hart en veel toewijding heb gedaan. 

Een afscheid dat de voorbije maanden niet altijd zo eenvoudig was maar iedere dag voel ik meer en meer dat dit de juiste keuze is. Ik hoop dan ook van harte dat Bob ook jullie heel blij kan maken. 

Laat je dus gerust gaan en maak een versie voor je kids, manlief én jezelf. Het is verslavend, je bent gewaarschuwd. 

 

 

Uitgelopen drinkbussen, sluitingen die kleuters niet kunnen hanteren, schouderriempjes die snijden of afzakken.

Als kleuterjuf zag ik al deze rugzak-troubles de revue passeren. 

Bob lost het op :-) (Het lijkt hier wel op een reclamespot voor één of ander kuisproduct)

 

 

Je kan een basisversie maken of je kiest uit één van de vele opties: voorzakje met rits, schuine steekzak met zijzak, drinkbushouder, zachte en verstelbare schouderriemen, borstgesp of een handvatsluiting. 

Bob is een ideaal rugzakje om je kleuter met een gerust hart naar school te sturen. Denk daarbij nog aan al die mooie stofjes die op de markt zijn en jullie springen samen een gat in de lucht. 

Het volwassen patroon heeft uiteraard ook al deze opties. Met zijn hoogte van 40 cm en breedte van 28 cm is het een handig formaat als rugzak voor het werk of een daguitstap met de kids.

 

 

 

Het patroon zit in een handig mapje met instructieboekje. 

We trakteren je graag op wat extra luxe want de patroondelen zijn niet overlappend waardoor je het patroon meteen kan uitknippen om op je stof te leggen. Het mapje is langs alle zijden gesloten dus ideaal om die losse patroondelen later in te bewaren. 

 

 

Bob is vanaf 3 juni 2019 te koop bij jouw favoriete naaiwinkel:  K-bas, De stoffenkamer, Madeline de stoffenmadam, Lana LottaThe Sewing Loft, Huis van katoen, Madam Trico, Bobby Sewing, Atelier Linabo of je klikt even door naar onze webshop. 

Werk jij liever met een pdf-patroon? Ook dit is vanaf maandag bij ons te koop. 

Daarnaast nemen wij een deel van de verzendkosten op ons. 


De komende week start Bob aan zijn blogtour. Mijn testpanel trakteert jullie op hun prachtige resultaten. 

Bedankt voor jullie hulp ladies, ook dankzij jullie is Bob geworden wie hij is. 

De workshops schieten als paddestoelen uit de grond en ik mag de komende maanden in mijn favoriete naaiwinkels met jullie aan de slag. Een overzicht verschijnt in de loop van volgende week op onze website. 

 

 

En nu in één rechte lijn naar 3 juni 2019. In mijn agenda staat een stip...en een hartje want ik heb geluk! 

Geluk om te mogen doen wat ik fijn vind en dat geluk deel ik graag met jullie. 

 

Tine x

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram
Volg je ons al?
  • Pinterest