Twinning: een luxjurk voor haar en mij

June 30, 2018

Het was op de opening van Fibremood dat ik Isabelle van Bel'Etoile voor het eerst ontmoette. 
We konden vlotjes een hele treinrit (en nog wat cavaglazen verder) volpraten. Zoals dat gaat met gelijkgezinden.

Wat een fijne kennismaking!

Ik kan je zeggen dat er achter Bel'Etoile een hele lieve dame staat die behulpzaam is en bovendien met haar voetjes op de grond blijft.

Ik vind het dan ook heel fijn dat ik jullie hier de Luxjurk mag showen, het nieuwste patroon van Bel'Etoile.

 

 

Voor Sien koos ik de meest sobere variant omdat ik graag eens met de smockelastiek aan de slag ging, iets nieuws voor mij. De rimpelelastiek geeft een prachtig resultaat! Na 8 jaar naaien zijn er dus blijkbaar nog steeds nieuwe dingen te ontdekken. Ik ben die hobby van mij dus nog lang niet moe :-)

 


Zoals we van Isabelle gewend zijn is het een patroon voor een jurk in tricot of french terry.

Naast de twee opties voor een jurk, kan je ook kiezen voor een jumpsuit. Het patroon gaat van maat 80 tot 164 en bestel je het patroon tijdens de blogtour dan krijg je het damespatroon er gratis bij:-)
Niet langer twijfelen dus want die damesversie is heerlijk om te dragen en leuk om met je dochtertje aan twinning te doen.

 

 

 

 

Hier kan je alle info vinden over het nieuwe patroon.

Ik voel wat bandwerk aankomen want het zijn heerlijke kleedjes om te maken en te dragen!

Well done Isabelle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram
Volg je ons al?
  • Pinterest