Compleet in het nieuw #feestoutfitSien

December 24, 2017

De traditie groeide hier om, in aanloop naar de feestdagen, zelf de feestoutfit van Sien te maken. Dit jaar begonnen we er wat laat aan en had ook Tijs er eentje te goed. Het werd dus een enorme race tegen de tijd die vrijdagnacht om 3u pas eindigde. Maar....we made it!!!! Yes!

 

Vorig jaar kozen we voor deze Tinny maar nu mocht het eens wat anders zijn. 

Ik viel helemaal in zwijn voor de Sallie jas uit La maison Victor en wist al snel dat dit haar eerste kledingstuk zou zijn. 

De stof bestelde ik daar en zo werd het een Sallie identiek als deze in het magazine.

Hij moet zo mooi maar niet zijn :-)

Het fronsrokje is gemaakt in een stofje en elastiekband van See You At Six!

Het is een stofje uit de vorige collectie en intussen hebben ze weeral een nieuwe prachtige stoffenlijn uitgebracht. 
Ze kiezen er voor om stoffen op de markt te brengen die onderling mooie te combineren zijn. Zij doen dus dat deel van het denkwerk al in jou plaats! Handig en de stofjes zijn stuk voor stuk écht pareltjes!

 

Oorspronkelijk was ik van plan om het rokje te combineren met een T-shirt uit de winkel. 
Bij nader inzien zou dit de inspanning wat afbreken en leek het me verfijnder om er een mooie, soepelvallende blouse op te dragen. Zodus ging ik pas voorbije donderdag op zoek naar een patroon en een stofje. Stress! "Daar heb je zelf voor gekozen": zegt Jonas dan altijd wijselijk en in de hoop dat ik het ooit wel eens zal leren :-)


Ik botste op Juliette uit La maison Victor en werd op slag verliefd! 
Met wat geluk vond ik bij Bobby Sewing een mooie viscose crêpe van Atelier Brunette. De kleur was net wat ik zocht en past perfect bij haar rokje. De blouse was nogal arbeidsintensief en daarom niet snel voor herhaling vatbaar. 

In totaal werkte ik er ongeveer 6 uur aan, een foutje dat hier en daar moest rechtgetrokken worden inbegrepen!

Door omstandigheden werd ons feest vandaag verzet naar morgen dus hadden we vandaag tijd voor een wandeling in het park en een fotoshoot. Zo een fotoshoot deden we hier al wel eens en voor de rest proberen we het in deze donkere dagen wat te doen in de living tussen de soep en de patatten.


Een fotoshoot in het park is, als het van Sien afhangt, voor herhaling vatbaar! Ze vond het heerlijk om samen op wandel te gaan. Zij en mama, alleen met z'n tweetjes! Al spelend geef ik haar dan wat opdrachtjes waardoor ze bijna vergeet dat ik haar voor de camera zet! 


Puur genieten was het, zo ook het resultaat. Ik kan het dus niet nalaten jullie even te overladen met de mooiste kiekjes!

 

 

 

Tot slot wensen wij jullie fijne feestdagen toe.

Hopelijk kunnen jullie dit vieren in goede gezondheid en met de mensen die jullie er graag bij hebben! 

Want in 2018 moet het voor ons écht niet meer zijn dan dat!

 

Veel liefs

Tijs, Sien, Jonas en Tine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram
Volg je ons al?
  • Pinterest