Tijs zijn peuterboekentas

December 17, 2017

Tijs gaat morgen naar de crèche. Al is het maar voor enkele uurtjes want het is maar 'om eens te proberen'

Het geeft al een helemaal ander gevoel als toen Sien voor het eerste naar de crèche ging maar toch zal het weer even slikken zijn morgenvroeg. We hebben een heerlijke tijd gehad samen en ik ben enorm blij dat ik zo lang thuis mocht zijn maar nu is het  weer tijd voor wat meer ruimte voor mezelf.

En Tijs.....die zal het wel goed doen daar!

Voor Sien maakte ik 2 jaar geleden een tasje voor de crèche. Een handig exemplaar waar haar flesjes, pampers en reservekleedjes in over en weer konden. 

En zo dus ook voor Tijs, gisterenavond nog even in de gauwte. Was me dat even een race tegen de tijd!

In beide gevallen tekende ik het patroon zelf.

Dus als iemand het hen vraagt: het tasje is helemaal gemaakt door......

Laat ons dit tasje maar een uit-de-hand-gelopen-tasje-voor-de-creche noemen want ik moet toegeven dat het meer weg heeft van een boekentasje. Maar goed, buiten het feit dat anderen het er misschien wat over vinden, kan dit tasje nog ettelijke jaartjes dienst doen.

Het stofje is een zacht en stevig katoentje van Timeless Treasures. Ik vond dit een mooie print en fijn te combineren met oranje accenten. 

 Het rugzakje sluit met handige velcro. Goed voor een portie zelfredzaamheid eens Tijs wat groter is en je kan het wat smaller maken met de drukknoopjes bovenaan.

 

Deze avond nog een paar spulletjes naamlabelen en die kleine man is er helemaal klaar voor. 

Of mama dat ook echt zo is? Dat is maar schijn! Stiekem wil ik die lieve, kleine man voor altijd klein houden en lekker dicht bij mij!

Maak er een fijne dag van morgen Tijsje! Mama en papa zijn apetrots op jou!

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram
Volg je ons al?
  • Pinterest