Een gevoerde bomber met paspelzakjes <3

November 25, 2017

Het was hier de voorbije weken wel erg stil.

Dat heeft alles te maken met de workshops die hier dringend online moesten want in januari vliegen we er met enorm veel enthousiasme in. Ik kies bewust om maar 3/5e te gaan werken zodat er nog ruimte is voor mijn creatieve uitspattingen die ik maar al te graag met jullie deel. 

De laatste dagen was het dus van naaien, teksten schrijven, berekeningen doen, foto's (proberen) trekken (en vloeken op de zonsondergang om 17u) maar.... het is gelukt! En ik voel het kriebelen in mijn buik want het is zo fijn om te doen!


De nieuwe workshops voor 2018 staan online!

 

Een bomber jack mag in 2018 toch echt niet in je kleerkast ontbreken en hij stond trouwens al lang op mijn verlanglijstje.

Ik koos voor de Berlin Beat uit Urban Style by Eva Maria en wilde hem graag in een soepelvollende viscose maken. 

Het echte bomber effect moest voor mij niet en ik  wilde eerder een fijn jasje dat je in de winter ook gewoon binnen kan dragen. Dus ik was helemaal blij als ik bij Madeline het juiste stofje vond.

De zakjes werkte ik af met biaislint waardoor je een fijn, niet te opzichtig paspelzakje krijgt.

Zo zat het helemaal in mijn hoofd! Me happy! En die koudwatervrees voor paspelzakjes is nergens voor nodig. Easy peasy!

 

Aangezien ik een erg fijn stofje koos voor mijn bomber, moest hij gevoerd worden. 
Een zwarte sweaterstof van bij Atelier in't Leerke zorgt er voor dat het jasje toch een beetje warmte en iets meer stevigheid geeft.

Dit jasje zal tot op de draad versleten worden, zoveel is zeker! En ter voorbereiding van de workshop, maak ik er gewoon nog eentje. Met alle plezier! Doen wat je graag doet, heerlijk toch! Daar wordt een mens gelukkig van!

 

Zie ik jou binnenkort eens op een workshop?

Tine x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram
Volg je ons al?
  • Pinterest