Sien haar 'dikste vrienden fotoboek'

September 6, 2017

Sien ging op 1 september voor het eerst naar school.

Dat ik daar zelf enorm zenuwachtig voor was, kunnen menig personen in mijn omgeving bevestigen :-)

Net daarom was ik al enkele weken druk in de weer met de voorbereiding. 

Ik maakt haar boekentas , experimenteerde met leuke, gezonde snacks voor op school (zo alle dagen een koek vol suiker daar heb ik het niet zo mee), dacht na over haar 1-september-outfit en maakte tot slot een 'dikke vrienden fotoboek' voor haar. 

 

 

Het enige dat je als mama kan doen op die eerste september is loslaten en met het fotoboekje had ik toch niet het gevoel dat ik haar helemaal alleen liet! Ik bestelde er eentje bij Smartphotoéén van mijn favoriete online shops voor mooi fotomateriaal! 

 Je kan er kiezen uit verschillende maten fotoboeken en daarbij een template gebruiken of je creativiteit laten spreken en er zelf eentje samenstellen. Daarnaast hebben ze nog andere toffe gadgets die je kan personaliseren met je eigen foto's.

Er heerste hier die laatste weken nogal wat tijdsdruk dus ik koos voor één van de handige templates. 

Een fotoboek in elkaar puzzelen vraagt wel enkele uurtjes werk dus het is mooi meegenomen dat je niet helemaal van nul moet starten! 

Vandaag mochten Sien haar dikste vrienden mee naar school! 

Ze liet het boekje al enthousiast aan haar juf zien!

Ik hoop dat het de komende weken nog mooie kansen schept om er ook met de kindjes eens over te praten of om het vast te nemen als ze daar behoefte aan heeft. 

Hier thuis is ze ieder vrij moment aan het vertellen over alle mensen die haar doodgraag zien en de daarbij horende verhalen en avonturen natuurlijk.

Dat zo een fotoboek ook goed is voor de taalontwikkeling, dat krijg je er gratis bij ;-)

 

P.S. Die toffe sleutelhanger kocht ik ook nog bij Smartphoto. Zo fijn om haar boekentas te herkennen en haar gezinnetje te koesteren! Want samen hebben we het zo goed!

 

En dan nu het goede nieuws voor jou want Smartphoto schenkt één van jullie een fotoboek t.w.v. €25. 

Heb jij zin om ook een 'dikke vrienden fotoboekje' te maken voor jou kleine spruit? 

 

Laat hieronder een reactie en maak kans!

 

Op zondag 10 september trekken we de winnaar! 

Veel succes!

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram
Volg je ons al?
  • Pinterest