Een kamer voor grote zus

April 21, 2017

2 jaar na datum heeft Sien eindelijk haar eigen kamer. 

De verbouwingen ten huize OogappelSien zorgde ervoor dat ze genoodzaakt op onze kamer sliep en nadien in de naaikamer. 

Maar intussen lopen de verbouwingen op de eerste verdieping op z'n einde (buiten de badkamer) en kan ik jullie met enige trots laten binnen kijken in haar grote zussenkamer!

 

 

De kamer werd helemaal wit geschilderd. 1 muur versierde ik met vinylstickers die ik zelf sneed met de Silhouette cameo. De zwarte en gouden driehoekjes daar ben ik helemaal verliefd op geworden. 

 

De houten huisjes kocht ik al lange tijd terug bij Blokker. Ze geven een mooie plaats aan Sien haar geboortekaartje, geboortebandje, navelknijpertje, eerste tutje, doopsuiker e.d. Met andere woorden een hoopje emo want iedere keer als ik er naar kijk, moet ik weer even terug denken aan het moment dat ik haar voor het eerst in mijn armen sloot. 

 

De tijd vliegt!  Mijn kleine meid is al twee jaar en over drie weken moet ik mijn liefde voor haar delen met kleine broer. 

Of ik dat wel zal kunnen...is een vraag die de laatste dagen door mijn hoofd spookt. Ik zal altijd het gevoel hebben haar tekort te schieten al is een broertje geven voor haar toch wel een mooi geschenk. Tijd dat die kleine broer er gewoon komt en dat ik van al die twijfels verlost word. 

 

 

 

De fruitkisten won ik via een facebookwedstrijd. Ze doen hier prima dienst als kast voor de prentenboekjes. 

We zijn nog op zoek naar een leuk zeteltje zodat we voor het slapen gaan nog even kunnen verdwalen in een mooi verhaal. 

En tenslotte  'De kist van belangrijke momenten'

Die heeft Sien gekregen van haar Meti bij de geboorte! 

We bewaren er alles in dat ons doet denken aan belangrijke momenten: haar doopboekje, doopkaars, verjaardagskaartjes, mooie knutselwerkjes,...

Fijn om later weer even terug te denken aan de mijlpalen in haar leventje. 

 

De grote zussenkamer, daar ben ik zelf heel graag!

Het is een plezier om haar in bedje te leggen en de liefde te voelen die ik er zelf heb ingestoken. Hopelijk voelt ze die alle dagen van haar leven! 

Lieve Sien, ik zie je graag! Ook met een kleine broer erbij! 

 

Mama x

 

 

 

Please reload

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram
Volg je ons al?
  • Pinterest