Wat? 

 

Als leerkracht kan ik het niet laten om in de vakantie ook aan de slag te gaan met kinderen maar dan vnl. om hun handen en creativiteit aan te spreken. Ik geniet zelf intens van mijn creatieve kriebels aan hen door te geven. Een uitgebreid gamma aan knutselactiviteiten staat er gepland (wellicht met een klein Steinerkantje) voldoende om 2 weken te vullen. 

Er zijn geen verplichte activiteiten, iedereen maakt de dingen die hij/zij leuk vindt, iedere dag is er de keuze uit 2-4 activiteiten. 

 

Wat is het aanbod? 

Naaldvilten, decopatch, tekenen met porselein, werken met klei, vertelstenen maken, stempels snijden, kaartjes maken met filigraan, strandbloemen knutselen, sleutelhangers maken, katoenen zakken bedrukken ... en zo kunnen we nog wel even door gaan. Ik vind het belangrijk dat de kinderen ook zelf initiatief kunnen nemen dus misschien eindigen we de laatste dag wel met een tentoonstelling of kiezen we voor nog enkele andere activiteiten. 

 

Rust, gezelligheid en ruimte voor eigen inbreng van de kinderen vind ik zelf heel belangrijk. Verwacht bij dit kamp dus vooral een gezellige, huiselijke sfeer en een ijsje van Glacé Jozef op de laatste dag :-) Ik zorg voor jullie kids zoals ik dat voor mijn eigen oogappeltjes doe. 

 

Voor wie? 

Voor kids van 8 - 12 jaar

 

Wanneer? 

Maandag 10 augustus 2020 - Vrijdag 14 augustus 2020

Telkens van 9u - 16u 

 

Waar? 

Gemeentelijke basisschool Andreas Vesalius 

We hebben daar voldoende buitenspeelruimte om even onze benen te strekken. 

 

Omwille van de beperkte plaatsen en een voorrangsregel voor kinderen die vorig jaar al mee deden, raad ik aan om spoedig in te schrijven. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling! 

Creakamp

160,00 €Prijs
    • Facebook - grijze cirkel
    • Instagram
    Volg je ons al?
    • Pinterest